High quality, reasonable prices, fast delivery!

Magyar   Deutsch   

► Home

► About us

► Product

► Contact us

► Webshop



Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni WEB Áruházunknak, figyelmesen olvassa el az ÁSZF- t és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

1.       A szerződés alanyai

2.       Web áruház szerződési feltételek

3.       Web áruház szolgáltatás

4.       A Web Áruház szerződés létrejötte és módosítása

5.       A vásárló jogai és kötelezettségei

6.       Adatvédelem, adatbiztonság

7.       Záró rendelkezések 

 1. A szerződés alanyai

1.1  Szolgáltató adatai :

1.       Cégnév: Bekaplan Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

2.       Székhelye: 9400 Sopron Ady Endre u.32

3.       Ügyvezető: Berczes Éva

4.       e-mail: beka.plan@yahoo.de

5.       Adószám: 13356277-2-08

6.       Cégjegyzék szám: 08-09-013299

1.2   A megrendelő, vásárló adatai

 Megrendelő, vásárló az  aki Web áruházunk szolgáltatását igénybe veszi, azaz a Bekaplan Kft. internetes  felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.  Web Áruház szerződési feltételek

A Bekaplan Kft. a „Web áruház szerződésben részletesen szabályozza Web áruháza szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeit, a szolgáltató és a vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webáruház-szolgáltatásaival összefüggő lényeges körülményeket.

A Web áruház szerződési feltételei a Bekaplan Kft. és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazzák. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően, a szolgáltató Web áruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1  A Web áruház szerződési feltételek közzététele

A Webáruház szerződési feltételek vásárló által történő elfogadása a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz regisztrálja magát. A regisztráció ingyenes!

2.2   A Web áruház szerződési feltételek hatálya

A Bekaplan Kft. fenntartja a jogot, hogy a Web áruház szerződési feltételeket részben, vagy egészben bármikor módosíthatja. A Web áruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Web áruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig.

3. A Webáruház-szolgáltatás

A Bekaplan Kft. a vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház-szolgáltatást.

3.1  A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Bekaplan Kft. a Magyar Köztársaság területén kívül külföldről is elfogad rendeléseket, vállal szállítást.

3.2  A regisztrációhoz szükséges adatok

1.       Személyes információk

2.       Teljes név(család- és utónév)

3.       e-mail cím

4.       mobil telefonszám

5.       Jelszó

3.3  Rendeléshez szükséges további adatok

1.       Szállítási cím

2.       (irányítószám, város, utca neve, házszám)

3.       Számlázási cím

(Cég neve, irányítószám, város, utca neve, házszám)

3.4  A Bekaplan Kft. a fent említett adatok tárolásával kapcsolatban a következő nyilatkozatot   teszi:

A vásárló a jelen ÁSZF elfogadásával az adatok tárolására, archiválására, és kezelésére a Bekaplan Kft-t bízta meg, aki vállalja az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan tárolja.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a fent megadott e-mail címen.

 

4. A Web Áruház szerződés létrejötte és módosítása

4.1    Általános jellemzők

A szerződés a szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, a jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A Web Áruházban való vásárlás feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Bekaplan Kft fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2    Regisztráció

A Webáruház-regisztráció során a vásárló adatai megadása után jogosult rendelését leadni. A vásárló a termékkínálatból bejelentkezés nélkül szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti. A vásárló felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni a boltba, ezután a bejelentkezés nélkül kosarába gyűjtött termékeket megvásárolhatja.

4.3    Megrendelés módosítása, törlése

A 2001 évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a web áruház szoftvere a rendelés felvételéről. A postára még fel nem adott, ill. futárszolgálattal történő kézbesítés esetén, a futárszolgálatnak még át nem adott rendelésekre a rendelés visszavonását az ügyfélszolgálat elfogadja. Amennyiben a posta ill. a futárszolgálat átvette a Bekaplan Kft-től a kiszállításra kerülő termékeket, akkor ezzel a jogával a vásárló a kézbesítéskor élhet.

Amennyiben a terméket nem kívánja megtartani azt postai úton az indoklással együtt juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvétellel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.

4.4 Fizetési feltételek

Webáruházunkban kétféle fizetési mód közül választhat:

      utánvétel     ebben az esetben a terméket kiszállítónak kell kifizetni a vételárat

      előre utalás ha ezt a fizetési módot választja, akkor a megrendelés beérkezésekor egy utalásos számlát állítunk ki                       Önnek. Ha az összeget jóváírták   bankszámlánkon akkor indítjuk el a termék leszállítását.                              

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor az ki tudja fizetni. Át nem vett vagy visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

5. A vásárló jogai és kötelezettségei

5.1 Az elállás joga

A vásárlónak a törvényben biztosított ideig jogában áll a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet - távollévők között kötött szerződésekről - értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülésére a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról videó felvétel készül. Az Eladó köteles az áru ellenértékének, az igazolhatóan felmerült költségek levonása utáni összegét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül a vásárló által megadott bankszámlára visszautalni. Az elállásra nyitva álló  határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

5.2 A Bekaplan Kft. esetleges kára

Amennyiben a visszahozott áru sérült, a fenti rendelet értelmében, a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését Bekaplan Kft. követelheti a megrendelőtől. Felek a csomag károsodásának bizonyításaként kölcsönösen elfogadják az Eladó által, az áru felbontásakor készített video felvételt.

 

6. Adatvédelem, adatbiztonság

6.1 Adatvédelmi nyilatkozat

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során Bekaplan Kft. a következő, a vásárlók azonosításához szükséges adatokat rögzíti a vevőiről: a vásárló felhasználói neve, jelszava és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Bekaplan Kft. a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII.tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

7. Záró rendelkezések

7.1. A távoli felek közti szerződésekkel kapcsolatos kikötések

Jelen feltételekről írásba foglalt szerződés nem születik, azt Bekaplan Kft. nem iktatja. Ez alól kivételt képezhetnek azon ügyfeleink, akikkel a vásárlási tranzakciók zömét nem elektronikus úton bonyolítjuk.

7.2. A jogviszony megszűnése

A Web áruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja, illetve a megszűnés előtt kezdődő, de még lezáratlan ügyekre, azok lezárásáig. A vásárló bármikor kérheti a szerződés azonnali hatályú megszüntetését, amennyiben nincs folyamatban tranzakció, és egyik fél részéről sem áll fenn követelés. Ezt személyazonosságának igazolása után a Bekaplan Kft. tudomásul veszi, a regisztrációjának törlésével.

A Bekaplan Kft fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja.

7.3. A Bekaplan Kft. felelőssége nem terjed ki

A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi, illetve erkölcsi felelősséget nem vállal.

7.4. Garancia, reklamáció

Termékeink minőségére a jogszabályok szerinti mértékű garanciát vállal a Bekaplan Kft.

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra a Bekaplan Kft. visszafizetési garanciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.

Megrendelő jogosult reklamációját, észrevételeit írásban eljuttatni a Bekaplan Kft-hez. A reklamációt Bekaplan Kft. köteles 3 napon belül megvizsgálni, az eredményéről és a további teendőkről írásban értesíteni a Megrendelőt.

7.5

Termékeink magyar és import eredetűek. Felhasználásuk során a munka és balesetvédelmi előírások betartása kötelező, melynek elmaradásából eredő mindennemű kárért a Bekaplan Kft felelősséget nem vállal.

szállítási információ

A megrendeléseket postai úton  vagy futárszolgálattal küldjük, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. A szállítás elindításáról értesítést küldünk.

A termék leszállítása belföldön díjmentes. Külföldi szállításnál ( EU) a megrendelt áru összegéhez  20 Euro szállítási költséget számoljon hozzá és azt utalja át bankszámlánkra. ( Felhívjuk figyelmét, hogy Magyarországon még nem az Euro hanem a HUF a hivatalos fizető eszköz, ezért postai utánvéttel nem tudunk szállítani, csak előre utalással.)

 

Technikai információ

Web Áruházunk használatához szükséges, hogy az Ön által használt böngészőben engedélyezze a cookie-k (süik) fogadását, illetve javascriptek futtatását.